Företag

Aktuellt

– Tim Svensson AB
Förvaltande bolag.

– Navigationsskolan.se
Ett passionsprojekt, älskar sjön, segling och båtliv i allmänhet. Vill hjälpa fler att upptäcka allt fint och alla äventyr som finns där ute. Ett första steg är kunskap, därför har jag startat Navigationsskolan där du enkelt kan ta förarintyg (båtkörkort),  kustskepparintyg online och VHF Certifikat.
Besök Navigationsskolan.se

Tidigare, avyttrade företag

– E-butik i Norden AB
SaaS (Software as a service) företag som tillhandahöll en egenutvecklad mjukvara för e-handel mot små och medelstora företag. E-butik hade ca 5000 företag som kunder i Norden under dessa år. Jag startade företaget tillsammans med min bror 2002 och sålde det 2013.

– E-butik Flex AB
SaaS företag även detta som tillhandahöll en egenutvecklad mjukvara för e-handel med inriktning på större företag som kunder. Vi förvärvade dåvarande Netrix AB vintern 2010/2011 och införlivade det som ett dotterbolag till E-butik i Norden AB med namnet E-butik Flex AB under hösten 2011. Företaget såldes tillsammans med E-butik i Norden AB 2013.

– Synlig AB
Företag som vi startade hösten 2016. Synlig hjälper dig att bli just synlig online. Fokus är på att hjälpa e-handlare att skala upp sin marknadsföring på ett lönsamt sätt. Företaget såldes till Wikinggruppen (WGR Data AB som ingår i Visma koncernen) mars 2019.
Besök Synlig.se

– NätSmart
Sveriges största tidning om e-handel som kom ut i fysisk form 4 ggr/år. Vi startade tidningen 2010 och sålde den tillsammans med E-butik i Norden AB 2013. Vid starten 2010 hade vi en upplaga på ca 4000 exemplar. Vid utgången av 2013 var upplagan 24 000 exemplar.

– Arty Swede AB
Företag som lanserades i Oktober 2017. Arty Swede säljer fotokonst, illustrationer och grafiska motiv som posters på en internationell marknad. Verksamheten såldes våren 2021. Besök ArtySwede.se

– ESTS Societetshuset i Trosa AB
Fastighetsbolag där vi förvärvat det anrika Societetshuset i Trosa och renoverar det för att bevara husets karaktär. Avyttrades under våren 2020.

– Hamrén Webbyrå AB
Webbyrå i Norrköping med specialitet på webblösningar baserade på WordPress. Jag gick in som partner våren 2013 och hjälpte företaget att ta steget till nästa nivå. Man dubblade omsättningen och resultatet förbättrades med drygt 400%. Mitt uppdrag avvecklades under 2014 och jag gick ur som partner våren 2015.
Besök Hamrenmedia.se

– GoInvest AB
Holdingbolag, avyttrade min andel och roll under 2015.

– Näck AB
Startup företag som lanseras under vintern 2016. Har varit med som partner och rådgivare under uppbyggnadsfasen.

– FirstDev AB
IT-konsultbolag som jag var med och drev tillsamman med 4 och efter tid 2 andra delägare mellan 1999 – 2002 då jag avyttrade min andel och roll.

– Testagram AB
Testagram är ett startup företag som hjälper varumärken inom detaljhandeln att lansera nya produkter till nyfikna konsumenter genom en prenumerationstjänst. En ny marknadsföringskanal som skapar engagemang, word-of-mouth och en stor spridning i social medier för varumärkena. Jag var partner i bolaget mellan 2014 till 2017 då vi sålde det.

– Sjöqvist Italienska Delikatesser AB
Företag som verkar inom lag och klassförsäljning.
Besök Parmesanosten.se

– Timena produktion
E-handelsleverantör som byggde e-handelssystem mellan åren 1996 – 1999.